Wong Bali: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(sithik)
(→‎top: éjaan using AWB)
|image=[[Image:Bali-Ubud 0703a.jpg|180px|]]
|image_caption=Para wanita Bali nyunggi sajèn menyang pura.
|group=Wong Bali</br />''Wong Bali''
|poptime=3,0 yuta (cacah jiwa [[2000]])
|popplace=[[Bali]] ([[IndonesiaIndonésia]]): 2,8 yuta
|langs=[[Basa Bali|Bali]], [[Basa Sasak|Sasak]], [[Basa IndonesiaIndonésia|Indonésia]], [[Basa Jawa|Jawa]]
|rels=[[Hindu]], [[Buddha]], [[Islam]], [[Kristen]]
|related=[[Wong Jawa]], [[Wong Sasak]]
352.737

besutan