Kuran: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
== Dasanama Al Qur'an ==
{{Islam}}
Ing kitab suci punika ugi wonten katrangan bilih Al Qur'an uga nggadahi dasanama utawi sebutan-sebutan sanesipun. Ing basa IndonesiaIndonésia dipun wastani Sinonim utawi persamaan kata.
* Al-Kitab, QS(2:2),QS (44:2)
* Al-Furqan (kang mbedakake bener luput): QS(25:1)
Tarjamah utawi salin basa Al Qur'an utawi salin basa kang literal lan ora disartani interpretasi kang tebih. Salin basa punika boten dianggep taksih dereng bisa diwaos kanthi menapa wontenipun. Kedah tiyang tinamtu kang nguwaosi ngélmu-ngélmu agama lan basa arab kang bener supados mangertos saestu kandhutanipun.
 
Salin basa ing [[Basa IndonesiaIndonésia]] ing antawisipun:
# ''Al-Qur'an dan Terjemahannya'', déning Departemen Agama Republik IndonesiaIndonésia.
# ''Terjemah al-Qur'an'', déning Prof. Mahmud Yunus.
# ''An-Nur'', déning Prof. T.M. Hasbi Ash-Siddieqy.
== Daftar pustaka ==
 
* Departemen Agama Republik IndonesiaIndonésia -- ''Al-Qur'an dan Terjemahannya''.
* Faridl, Miftah dan Syihabudin, Agus --''Al-Qur'an, Sumber Hukum Islam yang Pertama'', Penerbit Pustaka, Bandung, 1989 M.
 
* [http://alquran-online.anna-world.com/ Al Quran Online Translation & Listen]
* [http://www.sunnipath.com/Resources/PrintMedia/Books/B0040P0000.aspx Ulum al Qur'an by Ahmad von Denffer]
* [http://www.cimbuak.net/component/option,com_quran/Itemid,75/ Cimbuak.net] Salin basa Al-Quran ing basa IndonesiaIndonésia.
* [http://www.faizani.com/quran-koran/index.html Faizani.com] salin basa Al-Quran ing basa Inggris.
* [http://www.freequran.org Freequran.org] Terjemahan Al-Quran dalam beberapa basa.
352.737

besutan