Ipuh Bangun Jaya, Kotawaringin Lama, Kotawaringin Kulon: Béda antara owahan

→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12486742 (translate me))
(→‎top: éjaan using AWB)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =-
|pedunungpadunung =-
|kapadhetan =-
}}
'''Ipuh Bangun Jaya''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Kotawaringin Lama, Kotawaringin Kulon|Kotawaringin Lama]], [[Kabupatèn Kotawaringin Kulon]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
 
== Pranala jaba ==
352.737

besutan