Wikipédia:Kaluwihan duwé akun: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
c (typo)
Panjenengan ora kudu [[Istimewa:Userlogin|mlebu log]] kanggo maca Wikipedia. AMalahanMalahan ora perlu mlebu log kanggo nyunting artikel-artikel ing Wikipedia. Senajan mangkono, gawé akun (''account'') kuwi prosèsé cepet lan migunani – kauntunganékaluwihané antara liya:
 
* Bisa mindahaké kaca.
 
 
''Cathetan: Kanggo gawé akun utawa ''account'' anyar, mangga klik [[Astamiwa:Masuk log|mlebu log]].
 
{{DEFAULTSORT:{{PAGENAME}}}}
78.625

besutan