Gondhang, Tulungagung: Béda antara owahan

212 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
 
'''Kecamatan Gondang''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Tulungagung, [[Jawa Timur]].
 
DATA DESA
== Desa-Desa ==
1 KENDAL
 
2 TAWING
3 GONDOSULI
4 DUKUH
5 SEPATAN
6 MACANBANG
7 KIPING
8 REJOSARI
9 BENDO
10 NGERENDENG
11 GONDANG
12 BENDUNGAN
13 MOJOARUM
14 SIDOMULYO
15 NOTOREJO
16 SIDEM
17 TIUDAN
18 BLENDIS
19 WONOKROMO
20 JARAKAN
 
{{rintisan}}
Naraguna anonim