Toscana: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
[[Gambar:Italy Regions Tuscany Map.png|190px|thumb|Lokasi Toscana ing Italia.]]
'''Toscana''' ([[basa Italia]]: ''Toscana'') iku sawijining laladan ing [[Italia]] tengah kang wewatesan karo [[Latium]] ing kidul, [[Umbria]] ing wétan, [[Emilia-Romagna]] lan [[Linguria]] ing lor, lan [[Segara Tyrrhenia]] ing sisih kulon.
 
Toscana kerep dianggep minangka salah siji bagéan Italia kang paling éndah. Kutha krajané dumunung ing ing [[Firenze]]. Panggonan wisata kang nyengsemaké ing laladan iki klebu [[Firenze]], [[Pisa]], [[Lucca]], [[Maremma]], [[Crete Sensi]] lan [[Siena, Italia|Siena]]. Saliyané iku, Toscana iku laladan pisanan wektu [[Renaisans Italia]] wiwit nuduhaké kasilé. [[Michaelangelo]] lan [[Leonardo da Vinci]] lair ing Toscano.
[[Kategori:Toscana| ]]
[[Kategori:Laladan (regioni) Italia]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia]]
[[Kategori:Italia]]
 
352.737

besutan