Steenbergen: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Brabant Lor|''Noord-Brabant'' (Brabant Lor)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Steenbergen''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
==Latar wuri==
ProvinsiPropinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsipropinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. ProvinsiPropinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsipropinsi. Dadi provinsipropinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
348.872

besutan