Brielle: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Zuid-Holland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 31,12 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Brielle''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Holland Kidul|''Zuid-Holland'' utawa Holland Kidul]], [[Walanda]].
 
==Latar wuri==
ProvinsiPropinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda iku salah sijining saka 12 provinsipropinsi Walanda lan sing cacahé padunungé gedhé dhéwé. ProvinsiPropinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsipropinsi. Dadi provinsipropinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
348.872

besutan