Gènus: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{klasifikasi biologi}}
'''Genus''' utawa '''marga''' iku salah sawijining wangun panglompokan ing klasifikasi makluk urip. Anggota-anggota genus duwé pepadhan [[morfologi]] lan kekerabatan sing cerak. Ing sistem [[tatajeneng biologi|tatajeneng binomial]], jeneng sawijining spesies makluk urip kapérang saka rong tembung: jeneng genusé (diwiwiti kanthi huruf kapital) lan jeneng panunjuk spesiesé. Contoné, ''Homo sapiens'', jeneng ilmiah kanggo spesies menungsa [[modhérn]], nandhakaké manawa menungsa modhérn kagolong ing genus ''Homo''.
 
[[Kategori:Klasifikasi ilmiah]]
352.737

besutan