Haiti: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Haiti''' iku sawijining nagara pulo ing [[Karibia]]. Kutha krajané ya iku [[Port-au-Prince]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 8.373.750 ing taun [[2006]] lan jembaré ana 27.750 km². Haiti arupa nagara angka loro sing mardika ing [[Bawana Amérika]] sawisé [[Amérika Sarékat]]. Haiti uga salah siji produsèn [[gula]] paling wigati ing donya.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan