Provinsi Subkarpathia: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (+ gambar)
(éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|-
| IbuKutha kuthakrajan || [[Rzeszów]]
|-
| Jembar
| 17.844  km²
|-
| Padunung
| Pedunung
 - Cacah (2006)
<br>&nbsp;- Kapadhetan
|}
 
'''ProvinsiPropinsi Subkarpathia''' ([[basa Polandia|Polandia]] <i>''województwo podkarpackie</i>'') iku sawijining provinsipropinsi utawa ka-woiwoda-n ing [[Polandia]]. ProvinsiPropinsi iki ibukuthanékutha krajané [[Rzeszów]]. PedunungéPadunungé cacahé ana 2.098.000 jiwa.
 
==Sajarah==
ProvinsiPropinsi iki diadegaké ing taun [[1999]].
 
{{ProvinsiPropinsi ing Polandia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi ing Polandia]]
352.737

besutan