Jawa Wétan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''ProvinsiPropinsi Jawa Wétan'''<br />''ProvinsiPropinsi Jawa Timur''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|}
 
'''Jawa Wetan''' ([[basa Indonésia]]: ''Jawa Timur'') iku salah sijining provinsipropinsi ing [[Indonésia]]. ProvinsiPropinsi iki anane neng ujung [[wétan]] pulo [[Jawa]] lan uga ngliputi [[pulo Madura]] lan [[pulo Bawéan]]. [[Kutha krajan]] provinsipropinsi iki ya iku kutha [[Surabaya]] sing uga kutha gedhe kaping 2 ing Indonésia.
 
== Sajarah ==
 
{{Jawa Wétan}}
{{ProvinsiPropinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Indonésia]]
[[Kategori:Geografi Indonésia]]
348.872

besutan