Maluku: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''ProvinsiPropinsi Maluku'''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
{| cellspacing="0" border="0" cellpadding="2"
| align="center" width="140" | [[Gambar:Maluku coa.png|100px|Lambang ProvinsiPropinsi Maluku]]
|-
| align="center" width="140" | <small>'''Lambang ProvinsiPropinsi Maluku'''</small>
|}
|-
|}
 
'''ProvinsiPropinsi Maluku''' iku katata jroning 7 [[kabupatèn]] lan 1 kutha, [[kutha krajan]]né ya iku [[Ambon]].
 
== Laladan Tingkat II ==
 
{{Maluku}}
{{ProvinsiPropinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:Maluku]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Indonésia]]
[[Kategori:Geografi Indonésia]]
 
352.737

besutan