Jawa Kulon: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''ProvinsiPropinsi Jawa Kulon'''<br /></big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|}
 
'''Jawa Kulon''' utawa ([[basa Indonésia]]:'''Jawa Barat'''), iku provinsipropinsi [[Indonésia]] sing dunungé ana kuloné propinsi [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]]. Propinsi iki minangka papan sing padunung [[wong Sundha]] né manggon paling akèh sacara rélatif.
 
== Laladan Tingkat II ==
# [[Kabupatèn Sumedang]]
# [[Kabupatèn Tasikmalaya]]
# [[Kutha Bandung]] (kutha krajan provinsipropinsi)
# [[Kutha Banjar]]
# [[Kutha Bekasi]]
 
{{Jawa Kulon}}
{{ProvinsiPropinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Indonésia]]
[[Kategori:Jawa Kulon]]
[[Kategori:Geografi Indonésia]]
351.333

besutan