Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Istanbul Turkey Provinces locator.jpg|300px|thumb|Lokasi {{PAGENAME}}]]
'''{{PAGENAME}} ''' iku sawijining [[provinsipropinsi]] ing [[Turki]]. Ing provinsipropinsi iki dumunung kutha [[Istanbul]] sing sekaligus minangka ibukuth provinsipropinsi iki.
 
Wewengkon provinsipropinsi iki ana 5.110&nbsp;km<sup>2</sup> kanthi padunung 10.018.735 jiwa (miturut cacah jiwa taun [[2000]]). Selat [[Bosporus]] (''Boğaziçi'') mbelah provinsipropinsi iki dadi rong bagéan: ya iku bagéan ing [[Asia]] lan [[Éropah]].
 
{{Turki}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Turki|Istanbul]]
 
 
348.872

besutan