Provinsi Ferrara: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = ProvinsiPropinsi Ferrara|
name = Ferrara |
region = [[Emilia-Romagna]] |
}}
[[Gambar:Ferrara mappa.png|thumb|right|250px|Peta Ferrara]]
'''ProvinsiPropinsi Ferrara''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Ferrara'') iku sawijining [[ProvinsiPropinsi Italia|provinsipropinsi]] ing ''regione'' [[Emilia-Romagna]], [[Italia]]. Kutha krajané ya iku [[Ferrara]].
 
Jembar wewengkon 2,632&nbsp;km², lan total populasi 349,774 (2005). Ana 26 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing provinsipropinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>, delengen [[Comuni ing ProvinsiPropinsi Ferrara]]. Ing tanggal [[30 Mei]], [[2005]], komunitas utama miturut cacahing padunung antara liya:
 
{| class="wikitable"
{{Emilia-Romagna}}
{{Italia}}
{{ProvinsiPropinsi Ferrara}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia|Ferrara]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Emilia-Romagna|Ferrara]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Ferrara| ]]
 
 
352.737

besutan