Provinsi Grosseto: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = ProvinsiPropinsi Grosseto|
name = Grosseto|
region = [[Tuscany]] |
}}
[[Gambar:Palazzo Aldobrandeschi (Grosseto).jpg|thumb|left|220px|Palazzo Aldobrandeschi]]
'''Grosseto''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Grosseto'') iku sawijining [[ProvinsiPropinsi Italia|provinsipropinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. Kutha krajané dumunung ing kutha [[Grosseto]].
 
Jembar wewengkon 4.504&nbsp;km², kanthi populasi 211.086 ([[2001]]). Ana 28 ''comune'' ing provinsipropinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
 
Taman Nasional [[Maremma]] dumunung ana ing provinsipropinsi iki.
 
== Komunitas wigati ==
 
{{Toscana}}
{{ProvinsiPropinsi Grosseto}}
{{Italia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia|Grosseto]]
 
 
352.737

besutan