Sumatra Kulon: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''ProvinsiPropinsi Sumatra Kulon'''<br />ProvinsiPropinsi Sumatra Barat</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|}
 
'''ProvinsiPropinsi Sumatra Kulon''' iku katata jroning 12 kabupatèn lan 7 kutha. [[Kutha krajan]]ne ya iku [[Kutha Padang|Padang]], kutha-kutha liyané: [[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Kutha Solok|Solok]], [[Kutha Sawahlunta|Sawahlunta]] lan liyané.
 
== Kabupatèn ==
 
{{Sumatra Kulon}}
{{ProvinsiPropinsi Indonésia}}
 
[[Kategori:Sumatra Kulon]]
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Indonésia]]
[[Kategori:Geografi Indonésia]]
 
352.737

besutan