Provinsi Lucca: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = ProvinsiPropinsi Lucca|
name = Lucca |
region = [[Toscana]] |
}}
 
'''Lucca''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Lucca'') iku sawijining [[ProvinsiPropinsi Italia|provinsipropinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. Kutha krajané dumunung ing kutha [[Lucca]].
 
Jembar wewengkon ana 1.773&nbsp;km², lan populasi 372.244 ([[2001]]). Ana 35 ''comune'' ing provinsipropinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
 
== Komunitas wigati ==
 
{{Toscana}}
{{ProvinsiPropinsi Lucca}}
{{Italia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia|Lucca]]
 
 
352.737

besutan