Provinsi Rovigo: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = ProvinsiPropinsi Rovigo|
name = Rovigo|
region = [[Veneto]] |
coatofarms = |
}}
'''ProvinsiPropinsi Rovigo''' (''Provincia di Rovigo'') iku sawijining [[ProvinsiPropinsi Italia|provinsipropinsi]] ing ''regione'' [[Veneto]], ing [[Italia]]. Kutha krajané ya iku [[kutha]] [[Rovigo]].
ProvinsiPropinsi iki wewatesan ing sisih lor karo provinsipropinsi [[ProvinsiPropinsi Verona|Verona]], [[ProvinsiPropinsi Padova|Padua]] lan [[ProvinsiPropinsi Venisia|Venesia]], ing sisih kidul karo [[ProvinsiPropinsi Ferrara]] lan ing sisih kulon karo [[ProvinsiPropinsi Mantua]].
Ing wétan wewatesan karo [[Segara Adriatik]].
<!--
-->
== Komunitas ==
Ana 50 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing provinsipropinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>. Miturut data tanggal [[30 Juni]], [[2005]], ''comuni'' utama miturut populasi ya iku:
{| class="wikitable"
!''Comune''
 
<br />
{{ProvinsiPropinsi Rovigo|nocat=yes}}
{{Veneto}}
{{Italia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia|Rovigo]]
 
 
351.333

besutan