Powiat Maków: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Maków''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Maków Mazowiecki]] . Powiat iki papané ana ing [[provinsipropinsi Mazowia]] lan nduwé padunung 46.658 jiwa.
 
{{Mazowia }}
 
[[Kategori:Powiat ing provinsipropinsi Mazowia]]
348.872

besutan