Haarlem: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Noord-Holland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Haarlem''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Holland Lor]], [[Walanda]]. Kutha iki ya iku ibukuthanékutha krajané provinsipropinsi Holland Lor.
 
{{GemeentenNoord-Holland}}
352.737

besutan