Powiat Sanok: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Sanok''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Sanok]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsipropinsi Subkarpathia]] lan nduwé padunung 94.622 jiwa.
 
{{provinsipropinsi Subkarpathia}}
 
[[Kategori:Powiat ing provinsipropinsi Subkarpathia]]
352.737

besutan