Powiat Nidzica: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Nidzica''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Nidzica]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsipropinsi Warmia-Mazuria]] lan nduwé padunung 33.949 jiwa.
 
{{Warmia-Mazuria}}
 
[[Kategori:Powiat ing provinsipropinsi Warmia-Mazuria]]
352.737

besutan