Powiat Gryfino: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Gryfino''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Gryfino]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsipropinsi Pomerania Kulon]] lan nduwé padunung 82.727 jiwa.
 
{{ Pomerania Kulon }}
 
[[Kategori:Powiat ing provinsipropinsi Pomerania Kulon]]
352.737

besutan