Kutha Bandhung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎Pranala Jaba: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
</table>
 
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonésia]]: Bandung), iku [[kutha krajan]] provinsipropinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wewengkon [[kutha]] iki ± 167,67&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Géografis ==
352.737

besutan