Leiden: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
 
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Zuid-Holland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 23,16 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Leiden''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Holland Kidul]], [[Walanda]]. Kutha utawa ''gemeente'' iki misuwur déning [[Universitas Leiden|universitasé]] sing wis ana wiwit [[8 Februari]] [[1575]]. Kutha iki nduwé jeneng peparab 'kutha kunci' lan gambar kunci bisa dideleng ing lambangé kutha Leiden.
 
{{GemeentenZuid-Holland}}
352.737

besutan