Kutha Cimahi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Sundha]] lan [[Basa IndonesiaIndonésia]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Cimahi''' iku salahsiji kutha ing provinsipropinsi [[Jawa Kulon]]. Jembar wewengkon kutha iki ± 48,42&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
351.333

besutan