Harderwijk (Gelderland): Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 30 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q58931 (translate me))
(→‎top: éjaan using AWB)
 
'''Harderwijk''' iku sawijining ''gemeente'' ing provinsipropinsi [[Gelderland]], [[Walanda]].
 
{{GemeentenGelderland}}
352.737

besutan