Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan (17), kelurahan → kalurahan (2), Kelurahan → Kalurahan using AWB)
(éjaan using AWB)
 
[[Gambar:Peta Kacamatan Garung.pdf|thumb|175px|Peta Kacamatan Garung]]
'''Kacamatan Garung''' iku salah siji saka 15 [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Wanasaba (Wonosobo), provinsi [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8 km saka kutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan 129 km saka kutha krajan ProvinsiPropinsi Jawa Tengah (Semarang), minangka jalur utama tukuju obyèk wisata [[Gunung Dieng]] (''Dieng Plateau''). Jembar wewengkon Kacamatan Garung 5.122,03 ha (512,20 km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba. Kacamatan iki wewatesan<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/narasi.pdf Profil kacamatan Garung]</ref>:
{{Wates LKKW
|lor=Kacamatan [[Kejajar, Wanasaba|Kejajar]]
 
== Geografi lan demografi ==
Kacamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8&nbsp;km saka kutha krajan Kabupatèn Wanasaba lan 129&nbsp;km saka kutha krajan ProvinsiPropinsi Jawa Tengah (Semarang). Jembar wewengkon Kacamatan Garung 5.122,03 ha (512,20&nbsp;km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/8kelompokdata.pdf Wanasaba dalam angka]</ref>. Komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 288,76 ha (5,64 %), tanah garing 3.635,62 ha (70,98 %), alas Nagara 841,11 ha (16,42 %), Perkebunan Nagara/swasta 109,45 ha (2,14 %) lan lahan liya 247,09 ha (4,82 %).
 
Cacahing padunung taun ana 2008 50.363 jiwa lan ing taun 2009 ngalami penambahan dadi 51.384 jiwa utawa tuwuh watara 1.02 %/taun.
352.737

besutan