Terschelling: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:LocatieTerschelling.png|right]]
 
'''Terschelling''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsipropinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunung]] cacahé ana 4.725 jiwa.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan