Kollumerland en Nieuwkruisland: Béda antara owahan

→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:LocatieKollumerlandEnNieuwkruisland.png|right]]
 
'''Kollumerland en Nieuwkruisland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsipropinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunung]] cacahé ana 13.100 jiwa.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan