Opsterland: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[image: LocatieOpsterland.png|right]]
 
'''Opsterland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsipropinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunung]] cacahé ana 29.400 jiwa.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan