Kutha Jayapura: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| ProvinsiPropinsi: || [[Papua]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 9,4 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[kutha krajan]] provinsipropinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².
 
== Geografis ==
352.737

besutan