Kacamatan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
{{Wewengkon administratif pemerentahan Indonésia}}
 
'''Kacamatan''' iku sawijining [[wewengkon administratif pemerentahan]] ing [[Indonésia]] sing dipimpin déning [[Camat]]. Wewengkon administratif kacamatan iku dadi perangan [[kabupatèn]] utawa [[kutha]]. Dadi isa dianggep perangkat kabupatèn utawa kutha lan sacara hirarki ana neng isore kabupatèn utawa kutha.
 
Kacamatan dipimpin déning [[camat]] lan wewengkoné ketata saking [[kalurahan]]-kalurahan lan utawa [[désa]]-désa.
==Liyane==
 
Istilah "Kacamatan" iki Ing provinsipropinsi [[Nanggroe Aceh Darussalam]] diarani "Sagoe Cut". Banjur ing Tanah Papua diarani "Distrik".
 
==Uga Pirsani==
352.737

besutan