Sato kéwan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Sato Kéwan: éjaan using AWB
c (→‎Sato Kéwan: éjaan, replaced: keluwarga → kulawarga (2) using AWB)
(→‎Sato Kéwan: éjaan using AWB)
* [[Gajah]], ya iku [[mamalia]] lan arupa [[kéwan dharat]] paling gedhé ing [[Bumi|donya]].
* [[Garengpung]], utawa '''Gongpérét''' ya iku sato kéwan sing nduwèni swara sing khas lan biasané metu ing akiré [[mangsa udan]].
* [[Iwak]], ya iku sawijining kéwan sing uripé ana ing banyu.
* [[Jangkrik]]
* [[Jaran]]
352.737

besutan