Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{Brunei infobox}}
'''Brunei Darussalam''' iku sawijining nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. IbuKutha kuthanékrajané ya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....
 
== Pranala jaba ==
348.872

besutan