Seniman: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Moore_Theatre_100_Years_-_Artis_03B.jpg|thumb|250px|contoh artis]]
'''Seniman''' utawa '''artis''' ya iku [[ahli]] [[séni]], utawa wong kang nduweninduwèni bidang [[kérja]] ing dunia séni. Isa uga [[pényanyi]]; [[pémain film]]; [[pélukis]] lan sapanunggalane.<ref name="internet1">{{id}}[http://artikata.com/arti-319655-artis.html artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref> naning karo mlakuning pérubahan [[zaman]], wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang ''[[diekspose]]'' ing [[media massa]], ananging anggépan iki kéliru.<ref name="internet2">{{id}}[http://bahasa.kompasiana.com/2011/12/18/pergeseran-makna-kata-artis/ pergeseran makna artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref>
 
==Cathetan Sikil==
348.872

besutan