Geni: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 123 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3196 (translate me))
(éjaan using AWB)
[[Gambar:Uwuh kobong.jpg|thumb|Gambar uwuh sing diobong lan geniné murub.]]
'''Geni''' (''krama'': latu) iku sawijining dat panas sing ditimbulaké saka barang-barang sing kobong. Warnané [[kuning]], rada [[abang]] nganti [[biru]]. Asalé geni iku saka prosès [[oksidhasi]] [[gas]] sing kasimpen ing [[bahan bakar]].
 
Geni digunakaké manungsa kanggo akèh kapreluan, saka sing nguntungaké nganti ngrugèkaké.
 
== Etimologi ==
* [http://microgravity.grc.nasa.gov/combustion/cfm/cfm_index.htm Flames in microgravity]
* [http://science.nasa.gov/headlines/y2000/ast12may_1.htm Spiral flames in microgravity]
 
 
<gallery>
</gallery>
 
{{stub}}
{{Artikel Dhasar}}
<!-- interwiki -->
 
[[Kategori:Fisika]]
 
 
{{stub}}
 
<!-- interwiki -->
351.333

besutan