Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan using AWB
}}
 
'''Arménia''' utawa '''Hayastan''' iku sawijining nagara ing [[Asia]]. IbukuthaneKutha krajané ya iku: [[Yerevan]]. Pedhunungé kira-kira ana 4 yuta. Basa Resmi Armenia ya iku [[Basa Armenia]]. Armenia iku saiki ora nduwé aksès menyang sagara lan awatesan ing sisih kulon karo [[Turki]] saha eksklave [[Nakhichevan]] ([[Azerbaijan]]), sisih lor karo [[Georgia]], sisih wétan karo Azerbaijan lan sisih kidul karo [[Iran]].
 
== Referensi ==
 
{{Asia}}
{{EropahÉropah}}
{{Armenia}}
 
348.872

besutan