Mozambik: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
footnotes=
}}
'''Republik Mozambik''' iku sawijining [[nagara]] ing [[Afrika]] bagéan kidul kang wewatesan karo [[Afrika Kidul]], [[Swaziland]], [[Tanzania]], [[Malawi]], [[Zambia]] lan [[Zimbabwe]]. Mozambik minangka anggota [[Komunitas Nagara-Nagara Abasa Portugis]] lan [[Nagara-Nagara Persemakmuran|Persemakmuran]]. Kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ya iku [[Maputo]] kang dumunung ing pucuk kidul.
 
Mozambik kapérang dadi 11 provinsipropinsi: [[Cabo Delgado]], [[ProvinsiPropinsi Gaza|Gaza]], [[Inhambane]], [[Manica]], [[Maputo]] (kota), [[ProvinsiPropinsi Maputo|Maputo]], [[ProvinsiPropinsi Nampula|Nampula]], [[Niassa]], [[Sofala]], [[ProvinsiPropinsi Tete|Tete]], lan [[Zambezia]].
 
== Delengen uga ==
348.872

besutan