Kampus: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Kampus''' ya iku sawijining panggonan kagem panggenanipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ning kene ora sadremo [[pendidikan]] biasa, ananging [[pendidikan tinggi]]. ya iku [[pendidikan]] sawise [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus">{{id}} [http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan