Kutha Majakerta: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎Pranala Jaba: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
</table>
 
'''Kutha Majakerta''' iku salah siji [[kutha]] ing [[Jawa Wétan]], jembar wewengkon kutha iki ± 16,46&nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
352.737

besutan