Sonia Gandhi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
bot Mengubah: zh:索尼亚·甘地
(anyar, saka id)
 
c (bot Mengubah: zh:索尼亚·甘地)
[[hi:सोनिया गांधी]]
[[hu:Sonia Gandhi]]
[[id: Sonia Gandhi]]
[[it:Sonia Maino Gandhi]]
[[ja:ソニア・ガンディー]]
[[tr:Sonia Gandhi]]
[[vi:Sonia Gandhi]]
[[zh:索尼亚·甘地]]
40.143

besutan