Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
 
[[Gambar:Reog Ponorogo Indonésia.jpg|thumb|240px|Reog Ponorogo|Reog Ponorogo]]
'''Kabupatèn Panaraga''' (utawa ing éjaan [[basa Indonésia]] katulis ''Ponorogo'') iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]], kutha [[Panaraga]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné. Kabupatèn iki ana ing sisih kulon [[Jawa Wétan|Propinsi Jawa Wétan]].
Kabupatèn Ponorogo dikenal ''Kutha Reyog'' amargi laladan iki ya iku laladan asal saka kesenian Reyog sing wis dikenal teka mancaNagara.
== Geografis ==
352.737

besutan