Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan & cithakan using AWB
(→‎Géografis: éjaan using AWB)
(éjaan & cithakan using AWB)
</table>
 
'''Kabupatèn Situbanda''' iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], kutha [[Kutha Situbanda|Situbanda]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.457,10&nbsp;km² utawa --- hèktar.
 
== Géografis ==
Kabupatèn Situbanda iku salah siji kabupatèn ing Jawa Wétan sing dikenal kanthi sebutan Laladan Wisata Pasir Putih sing dunungé ing antara 7° 35’ - 7° 44’ Lintang Kidul dan 113° 30’ – 114° 42’ Bujur Wétan. Kabupatèn Situbanda wewatesan karo [[Selat Madura]] ing sisih lor, sisih wétan wewatesan karo [[Selat Bali]], sisih kidul wewatesan karo [[Kabupatèn Bandawasa]] lan [[Kabupatèn Banyuwangi]], sarta sisih kulon wewatesan karo [[Kabupatèn Prabalingga]].
Jembar wewengkon Kabupatèn Situbanda ana 1.638,50&nbsp;km² utawa 163.850 hèktar, lan wanguné dawa saka kulona mangétan kurang luwih 150&nbsp;km. Pasisir lor umumé arupa dhataran cendhèk lan ing sisih kidul arupa dhataran dhuwur.
 
348.872

besutan