Urk: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Flevoland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 118,00 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Urk''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Flevoland]], [[Walanda]]. Jaman saiki Urk iku kelèt karo ''gemeente'' [[Noordoostpolder]], nanging jaman biyèn, sadurungé taun 1939, Urk iku sawijining [[pulo]].
 
Padunung Urk iku akèhé nyambut gawé ing sèktor iwak minangka nelayan lan kalebu kaum Kristen Protèstan sing taat.
352.737

besutan