Konsumsi: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
'''Konsumsi''', saka [[basa Walanda]] ''consumptie'', ya iku sawijining kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna sawijining benda, arupa barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan sacara langsung.
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan