Yahoo!: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan & cithakan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
(éjaan & cithakan using AWB)
'''Yahoo!''' iku sawijining [[portal web]] populèr sing dioperasèkaké prusahaan sing jenengé ''Yahoo! Inc.''. Yahoo! wiwitané mung kayadéné ''bookmark'' (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi [[April]] [[1994]], wektu iku ana loro alumni [[Universitas Stanford]] nuju liburan nalika [[profesor]]-é lunga menyang jaba [[kutha]] amarga [[cuti]].
<!--
[[Mahasiswa]] [[teknik]] [[David Filo]] lan [[Jerry Yang]] nduwèni pegawéyan sethithik saliyané njelajah [[internet]]. Mereka tidak membutuhkan waktu lama untuk mengkompilasi sebuah daftar ''bookmark'' yang besar, yang dikelompokkan berdasarkan subyek.
== Pranala jaba ==
* {{en}} [http://www.yahoo.com Situs resmi]
* {{id}} [http://id.yahoo.com/ Yahoo! IndonesiaIndonésia]
 
{{IT giants}}
348.872

besutan