Lelystad: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Flevoland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 765,39 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Lelystad''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Flevoland]], [[Walanda]]. Lelystad iku uga kutha krajan provinsipropinsi Flevoland. ''Gemeente'' iki sing gedhé dhéwé ing Walanda, dideleng saka jembaré.
 
==Sejarah cekak==
352.737

besutan